Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Orbán Viktor újévi köszöntője

 

[b]Orbán Viktor a honlapján közzétett köszöntőjében úgy fogalmaz:[/b]

az újév mindig magával hozza az [b]új kezdet[/b] lehetőségét is, alkalmat ad arra, hogy[b] "megfogalmazzuk, mit hibáztunk el, mit kellene a jövőben másképpen tennünk"[/b]. Véleménye szerint Magyarországnak sok mindenben változnia kell.

 

Mint mondta, az új kezdet magával hozhatja a [b]teljes újrakezdést, a teljes megújulást[/b] is, és szerinte Magyarországnak éppen erre, a [b]teljes megújulásra[/b] lesz szüksége a 2010-es évben.[b] "Ha képesek vagyunk ezt belátni, akkor változtathatunk mindazokon a hibákon, amelyek az elmúlt nyolc évben megkeserítették a magyarok életét"[/b] - hangsúlyozta a pártelnök, hozzátéve: ő hiszi, hogy[b]"a kapu nyitva áll",[/b] a kérdés az,[b] van-e elegendő bátorság a "teljes megújulás kapuján" való belépésre.[/b]

 

[b]"Amennyiben így döntünk, akkor 2010 a magyarok éve lesz,[/b] akkor 2010-ben hozzákezdhetünk egy olyan erős Magyarország felépítéséhez, amelyre [b]mindannyian[/b] büszkék lehetünk, és amelyben [b]mindannyian[/b] biztonságban élhetjük az életünket" - mondta Orbán Viktor, aki a szokásos "Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!" szlogennel és boldog új évet kívánva zárta köszöntőjét.

[video]megyerimihaly|137b3c9fb55c0aa69043f954e6bff7d3[/video]

 

[b]Komment

Ez a köszöntő nem érdemel kommentárt.

Mert, hogy nincs mit kommentálni! Üres általánosságok. Rébusz.

Egyetlen konkrétumot tartalmaz. Magyarországot.[/b]

 

Ha pedig az ország sorsát ilyen rébuszokba rejti el, jelképeket használ, bátorságra hivatkozik,[b]nem nyolc![/b] húsz év után újra kezdésről és megújulásról beszél, azt az embert még a kísérleti műhelyek is alkalmatlannak találják!

 

Demagógiával, rendszerváltó társaival együtt családok százezreit tették tönkre, milliókat taszítottak szegénységbe, százezreket juttattak érdemtelen gazdagsághoz!

Húsz év egy emberélet alkotó munkájának, több mint a fele!

 

[b]Azt gondolom, hogy egy ország (még egy család sem) nem kísérleti műhely!

A bizonyítvány az eltelt húsz esztendő!

Otthon készítsék el a vaskarikát fából[/b]

Debrecen 2010. január 04

megyerimihaly

Csatlakozó írás: Bűnösöket keresek 2

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.